Se vores oversigt over vores undervisere

Agnete Bendsen

Agnete Bendsen

Certificeret yogalærer og underviser i flere former for Yoga.
Med en baggrund som uddannet Bodymind kropsterapeut, har Agnete
en oplevelsesorienteret tilgang til Yoga, og hun arbejder intuitivt og 
med stor respekt for den enkelte deltager.

Kurser i Birkerød

Anette Martinusen

Anette Martinussen

Anette er en passioneret lærer med ekspertise indenfor akvareller og tegning
My Project (3)

Anette Wingård

Kunstterapeut. Anette er med i lærergruppen bag sommerens bevægelsesfestval i Torup med overskriften: Billeder og bevægelse.

Anne Leonora Blaakilde

Anne Leonora Blaakilde

Underviser

Anne Leonora er Kulturforsker ph.d. i etnologi og cand. mag. i folkloristik og retorik


Annelise Rosenberg

Annelise Rosenberg

Annelise er uddannet hatha- flow- og yinyogalærer og har flere års undervisningserfaring.
Hun har en blid og rolig tilgang til undervisningen, og uanset om du har prøvet yoga før eller om du er helt ny, så får du fuldt udbytte af hendes undervisning.
Kurser i Allerød/Blovstrød

My Project (3)

Annette Aare

Astrid Sandmark

Astrid Sandmark

Om Foredragsholderen:

Astrid Sandmark er vild med haver. Efter en travl karriere i NGO-verdenen besluttede Astrid at blive selvstændig havedyrker. Til dagligt driver hun markedshaven Selvsået, hvor hun leverer grøntsager til lokalområdet og tilbyder hun haverådgivning og holder foredrag om have. Astrid er også forkvinde for Landsforeningen Praktisk Økologi og skriver på en bog om at få jordforbindelse og mindske stress, ved at dyrke køkkenhave
My Project (3)

Charlotte Gross

Certificeret instruktør i Kunlun Dayan Qigong, uddannet under Sifu Peter Andersen og Grandmaster Tse Wei Jing (også kendt som Michael Tse).
Kurser i Birkerød

My Project (3)

Charlotte Gyldahl Jensen

My Project (3)

Gry PaltorpUddannet afspændingspædagog og har mange års undervisningserfaring i bl.a. bevægelseshold som Pilates og afspænding.
AllerødHelle Smedsgaard profil

Helle Smedsgaard

Jeg har skrevet som barn, ung og voksen. Jeg har skrevet privat og til næsten alle målgrupper i arbejdssammenhæng, og nu underviser jeg i at skrive livshistorie samt skriver livshistorie for private, som ikke selv har lyst til at skrive deres historie.

Jeg har været leder i organisationer og offentlige institutioner i mere end 20 år og trækker i min undervisning på min erfaring i at skrive samt erfaring i at strukturere, holde oplæg, facilitere samt at se den enkeltes behov. Jeg er uddannet civilingeniør og har herudover en HD-uddannelse i organisation, en diplomuddannelse i ledelse og en coachuddannelse. Læs mere om mig: www.HelleSmedsgaard.dk.

Udtalelse fra en deltager:

”Helle er meget inspirerende og har nogle rigtig gode plancher til at sætte gang i skrivningen om ens liv. Kurset gav en inspiration langt over forventning. Det var en fantastisk oplevelse at høre, hvad de andre havde at fortælle, hvilket også hjalp på hukommelsen, fordi vi kunne huske oplevelser fra en fælles periode”


Rolf Larsen

Henriette Rolf Larssen

Designer

Jeg er uddannet beklædningsdesigner og mentor, og har tidligere arbejdet med at designe brudekjoler og selskabstøj i Danmark og London. Derudover har jeg tidligere udviklet og været ansvarlig for “Kunst og Design”, som kørte i mange år på Teknisk Skole, hvor designere fra alle brancher skulle oparbejde en portefølje og finde en vej, så de kunne leve af deres designs. Jeg har bred undervisningserfaring og forsøger at fremme integration igennem håndarbejde, og har gennem tiden laver forskellige værksteder for kvinder og børn. Det er så givende at arbejde med mennesker, fra alle kulturer og i alle aldre.

Kreativitet samler folk.


My Project (3)

Henriette Thiel-Nielsen

My Project (3)

Inge Ambus

My Project (3)

Jean Becker

My Project (3)

Joan Birk Nielsen

Open Heart Voice & Mind.

Joan er med i lærergruppen bag sommerens bevægelsesfestval i Torup med overskriften: Rodfæstet og fri - kroppens lyd og landskab

Stenstrup

Johanne Stenstrup

Johanne Stenstrup er mode-formidler og passioneret garderobe-nørd med 8+ års erfaring med at skabe mindre tøjspild. Desuden er hun forfatter til bogen Klæd dig bedre og vært på podcastene "sustain daily" og "bedre mode".

My Project (3)

Judith MacRipp-Johannsen

Jørgen Hedegaard

Jørgen Hedegaard


Jørgen arbejder primært med akvarel eller akryl. Motiver med landskab, by-miljøer og genstande. Desuden abstrakt og eksperimenterende med forskellige tekniker.

Han er uddannet grafisk designer fra Skolen for Brugskunst i København.

Kurser i Frederiksværk, Hillerød og Allerød
My Project (3)

Karina Nielsen

Lena med akvareller

Lena Becker

Lena arbejder både bag ved kulliserne, med driften af Fritidsskoler, og med den kreative del hvor hun underviser i bl.a. akvareller
My Project (3)

Lis Thygesen

Degn

Lisbeth Degn

Tror jeg faldt i tekstilgryden som barn og hele livet haft gang i et eller andet der involverede tråd, stof, papir og andre tekstile materialer. Jeg har beskæftiget mig med design, undervisning og tekstilkunst de sidste mange år. For mig handler det om at bruge hænderne og hovedet til at frembringe fantastiske ting.

Lise

Lise Ryt-Hansen

Jeg har i hele mit arbejdet med og undervist inden for bevægelse. Jeg startede som ung med at være instruktør i den frivillige idræt, så som uddannet lærer og siden hen også som psykomotorisk terapeut. Har trænet og undervist i Qigong de sidste 12 år.
Birkerød

My Project (3)

Lotte Davidsen

My Project (3)

Lotte Denckert

My Project (3)

Lotte Harth Watson

My Project (3)

Madeleine Vironelli

Mariann Verebely

Mariann er uddannet gymnasielærer, marketingsøkonom og certificeret kunstterapeut. I mange år har hun arbejdet med mennesker, og kreativiteten har altid været en vigtig del af hendes liv. Den healende effekt af de kreative processer kender hun ikke som kunstterapeut, men også er egen erfaring.  Hun holder kreative workshops (f.eks. Tryl med kalkmaling) og kunstterapeutiske forløb, både til private og grupper. I sin fritid maler hun både billeder og møbler, som autodidakt kunstner. Hun er også medlem af kunstnerfællesskabet Gallery Art Tour.   

My Project (3)

Marianne Bromand Nielsen

Marianne Gross

Marianne Gross

Marianne Gross er billedkunstner & akvarelpædagog. Webredaktør i Nordiska Akvarellsällskapet. Undervist i mange år i ind- og udland. www.mariannegross.dk

Pernille Malling

Pernille Malling

Min mission er at hjælpe dig med at skabe et personligt og hjertevarmt hjem, der charmer, omfavner og støtter dig, så du kan leve et liv fuldt af glæde og overskud

My Project (3)

Peter Andersen

My Project (3)

Pia Rousing

My Project (3)

Stephanie Donsø

My Project (3)

Susanne Thue Cudjoe

My Project (3)

Søs Viljakainen Barfred

Søs er med i lærergruppen bag sommerens bevægelsesfestval i Torup med overskriften:

Familieopstilling 1 og 2.

My Project (3)

Tine Vindeløv

Tinna Monrad Klit

Min baggrund: Jeg er uddannet pædagog, kunstterapeut, lærer i Gensidig Terapi samt astrolog, og jeg har taget Voksenpædagogisk Grundkursus. Jeg har undervist i en årrække i aftenskoler og i privat regi.

Kurser i Frederiksværk, Hillerød og Allerød.

My Project (3)

Ulrik Spinkel Thomsen