Besøg på Arbejdermuseet i København og få gang i hukommelsen

Fredag den 23. juni besøger vi Arbejdermuseet. Dette besøg er især tænkt til dem, der er i gang med at skrive livshistorie, men alle er velkomne. Tag gerne en ven eller veninde med

Når vi ser ting fra dengang, kommer vi straks til at tænke på, hvordan f.eks. kjolen, radioen og køkkenredskabet indgik i vores liv.
En flot kjole, et særligt køkkenredskab eller en radio fra din barndom skaber minder.
 
Vi ser især på 50'erlejligheden, hvor familien Hansen boede i en to værelseslejlighed og handlede i butiksgaden udenfor. I børnenes afdeling bliver vi mindet om, hvordan indkøb foregik i købmandsbutikken uden selvbetjening, og varerne blev slået ind på et gammeldags kasseapparat. 
 
Dette besøg er især tænkt til dem, der er i gang med at skrive livshistorie, men alle er velkomne. Tag gerne en ven eller veninde med.
 
På museet går vi rundt sammen, og underviseren kan pege ud, hvad der er godt at se. Man er også velkommen til at gå rundt alene. I besøget er inkluderet en kop kaffe/te og et stykke kage.
 
Praktisk forhold: Vi mødes kl. 10 i gården (udenfor) i Rømers gade 22 - fem minutters gang fra Nørreport station. Det officielle arrangement slutter ca. kl. 13.

Medbring gerne papir og blyant eller lign., så erindringer, der dukker op, kan noteres ned.

Prisen dækker entre til museet, kaffe/kage, en vært peger ud, hvad der er godt at se samt muligheden for at se museet i selskab med andre, der er interesseret i at huske tilbage.

Mange hilsener fra Helle

Undervisningssted

Adresse: Se kursusbeskrivelse
Afholdes på angivet adresse

Praktisk information

Hold nr:
B31514
Første møde:
23.06.23 kl. 10:00
Mødegange:
1

Pris

PENSIONIST I RUDERSDAL KOMMUNE
DKK 344,00
ALMEN
DKK 360,00
  • Fredag 23.06.23 kl. 10:00 - 13:02

    Sted: Adresse: Se kursusbeskrivelse

    Lokale: Afholdes på angivet adresse

My Project (3)

Helle Smedsgaard