Tegning og tusch

 

Desværre er nogle af forårets planlagte kurser blevet aflyst pga. Corona, men  tjek din kalender, for der er trods alt nogle kurser på skemaet tæt på sommerferien. 
Det gælder korte kursusforløb, som weekend kurser eller sommerkurser.

Flere ønsker at få styr på det at tegne. Det ønske kan vi nu opfylde! Se klassisk tegning med Anette Martinussen 3 gange når vi igen kan afholde kurser efter lukningen af corona.

Tuschtegning indgår i sommerkurset med Alek Krylow i juni måned.

 HVIS DU FINDER ET KURSUS, DER HAR DIN INTERESSE, MEN HVOR DATOEN IKKE PASSER MED DIN KALENDER - SÅ VIL VI GERNE HØRE FRA DIG, IDET VI OFTE GENTAGER KURSERNE FLERE GANGE HEN OVER SÆSONEN.

 

 

 

Navn Start Sted Underviser  
Kinesisk tusch og vandfarvemaling 15‑09‑2020 09:30 Mantziusgården i Birkerød Peter Andersen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Vi begynder med at lære de traditionelle teknikker: måden at holde penslen på, forskellige penselstrøg og måden at lægge farve på. Vi starter med at male bambus og lotus, derefter andre blomster som tulipaner osv.. Du vil også se originale kunstarbejder fra Peters lærer Yin Wei Xing. Materialer kan købes på kurset men om muligt medbring rispapir, kinesiske vandfarver, kinesisk pensler, tusch og vandpalet.
 www.psandersen.co.uk

Medbring en stor og en lille gammel hvid tallerken. De er bedst som palet. En plast vandpalet duer ikke, farverne løber rundt omkring men på porcelæn bliver de stående. Den lille tallerken til flydende tusch og den store til farvepalet og til at blande på! Desuden to vandbeholdere i glas eller plast. Der er ingen vandbeholder på skolen. Endelig et lille krus til té fordi der serveres kinesisk té til fri afbenyttelse hele dagen.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: B02303
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 15-09-2020 09:30
Mødegange: 3
Lektioner: 9
Undervisere: Peter Andersen
Priser:
Almen DKK 420,00
Pens. Rudersdal DKK 375,00