Olie og eller akryl

Desværre er nogle af forårets planlagte kurser blevet aflyst pga. Corona,men  tjek din kalender, for der er trods alt nogle kurser på skemaet tæt på sommerferien. 
Det gælder korte kursusforløb, som weekend kurser eller sommerkurser.

Fototransfer - se billedet, som kan give inspiration til Anettes kursus, der afholdes i Farum.

Vi kan nu tilbyde kurser i Mantziusgården i Birkerød for dig, der gerne vil male med akryl eller olie, idet vi nu kan benytte det nye billedkunstlokale. Der er ikke så stort, så for at I som deltagere kan have det godt i lokalet bliver kurser oprettet med max. 7 deltagere. 

Der sker også noget i Hørsholm, idet vi nu kan tilbyde kurser i Frennehus efter at Fritidshuset i Rungsted er lukket. Aktuelt med kursus *Det lille nærværende malerie fredag formiddag med Stephanie.

Kurser med Tina Rosenberg afholdes fremover i malerværksted i Frederiksværk, Hans Futtrups Sti nr. 6. Der er parkering tæt på lokalet.

HVIS DU FINDER ET KURSUS, DER HAR DIN INTERESSE, MEN HVOR DATOEN IKKE PASSER MED DIN KALENDER - SÅ VIL VI GERNE HØRE FRA DIG, IDET VI OFTE GENTAGER KURSERNE FLERE GANGE HEN OVER SÆSONEN.

Navn Start Ugedag Sted Underviser Slut  
Malekursus / begyndere og let øvede i Birkerød 20‑10‑2020 09:30 Tir Mantziusgården i Birkerød Peter Andersen 17‑11‑2020
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Her får du introduktion til de helt grundlæggende teknikker inden for maleriet. Vi maler med akryl eller olie, både efter ting og foto, og vi arbejder med udtrykket ud fra om du er til abstrakt eller figurativt.
Trinvis bliver du indført i maleriets forunderlige verden.
Du lærer om undermaling, farveblanding, penselstrøg og lasering.
Du får al den vejledning, du har brug for, og du kan spørge og male frit fra leveren.

Glæd dig til at  benytte det nye billedkunstlokale i Mantziusgården i Birkerød. Lokalet er ikke så stort, så vi opretter kurset med færre deltagere.

Materialer der skal medbringes: om muligt farver rå umbra, brændt sienna, ultramarin blå, gul okker og hvid acryl, pensler, palet, dåse til vand og et lille lærred. Der er staffelier til rådighed i lokalet.

Peter Siggaard Andersen    2053 8998.

 

 

 
Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: B02304
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-10-2020 09:30
Mødegange: 5
Lektioner: 15
Undervisere: Peter Andersen
Priser:
Almen DKK 895,00
Pens. Rudersdal DKK 820,00